23.11.2014

olohuoneesta


Tässäpä muutama kuva meidän olohuoneesta ennen joulustailausta. Tänä vuonna ajattelin tehdä joulun kotiin, vaikkemme joulunpyhiä omassa kotona vietäkään. Monesti joulukoristelu on jäänyt vain jouluvaloihin, mutta tää vuonna on jotenkin intoa laittaa kotia hieman enemmän. Joulustailaus tulee syntymään edullisesti luonnon antimista; kävyistä, oksista, varvuista ja joulukukista. Näiden lisäksi jouluvalot ja muutamia itseaskartelemiani koristeita.

Miltä teillä näyttää jouluna?


2 kommenttia:

  1. Heips! Yritin selailla aiempiakin postauksia, mutta en löytänyt etsimääni. Kertoisitko, minkälainen tuo sohvan takana oleva taso on? Vaikuttaa kätevältä. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tosiaan tehnyt postausta sohvan takana olevasta tasosta. Siinä olisikin hyvä idea! Taso on rakennettu kahdesta 20x80cm hyllylevystä sekä kuudesta irtonaisesta pöydän jalasta. Hyllyt on Ikeasta ja neliskanttiset jalat Kodin Terrasta. Olisikohan tälle kokonaisuudelle tullut hintaa alle 50€, joten ei mikään kallis DIY-kyhäily. Entisessä kodissa meillä oli useita tauluhyllyjä, mutta aloin kyllästymään niihin ja keksin idean tähän tasoon Stylizimo-blogista. Sovelsin ideaa hieman omaan käyttöön soveltuvaksi, sillä en halunnut tehdä vastamaalattuihin seiniin yhtään reikää. :)

      Poista