16.3.2014

instagramMinut löytää nykyisin myös Instagramista nimimerkillä annikanousi! Olen ollut siellä jo vuoden päivät, mutta nyt vasta olen alkanut päivittämään sitä lähes päivittäin sisustuskuvilla. Joten jos teiltä löytyy insta niin eikun vaan klikkaamaan sivuilleni! Siellä kuvat taitavat olla enemmän ajan tasalla kuin täällä blogissa (noloa myöntää..) Yllä kuvia uudistuneesta makuuhuoneestamme (kuvattu ja muokattu iPhonella, jos nyt joku ihmettelee kuvien erikoista väriä tms.) Mutta palaamisiin!

luonto inspiroi
Heippa! Kevätaurinko ja sisälle tulviva valo inspiroi valokuvaukseen. Ja onhan meillä nyt jotain uuttakin kuvattavaa! Kävin risuvarkaissa ja laitoin oksat Ikean purkukkaan ja sohvapöydälle. Pari uutta tyynyäkin on päässyt sohvalle. Nyt minua inspioi luonto ja kevyet piirrosjäljet printeissä. Rakastuin tuohon surenkorento-kuvioiseen tyynyyn Hemtexillä ja mukaanhan se lähti.

ps. asunto on nyt laitettu myyntiin ja nyt jännätään kuinka käy! Jaiks! Arvaatte varmaan kuinka innoissani suunnittelun jo mahdollista uutta kotia. Se olisi siis uudiskohde ja saisimme valita kaikki pinnat itse, budjetin rajoissa toki. Ai että tämä on mukavaa aikaa! Kunhan vain kotimme löytäisi uudet asukkaat niin uskaltaisin alkaa enemmänkin visualisoimaan tulevaa. Tännekin olisi sitten kiva postailla ideoita.