27.11.2014

Pieni pala taivasta

Now it's official! Suunnittelutoimisto-Pieni pala taivasta on nyt olemassa ja nettisivut ovat auki. Nettisivujen ilmeestä voin kiittää graafikoksi valmistuvaa Katja Makkosta (KLIK hänen portfolioon). Aivan huippuhienoa työtä! En voi muuta kuin suositella häntä vastaaviin projekteihin!

Suunnittelutoimisto-Pieni pala taivasta tarjoaa pääasiassa sisustussuunnittelua, mutta esimerkiksi kutsukorttien suunnittelu ja esitteet juhliin onnistuvat aivan yhtä hyvin! Sivuille on myös suunnitteilla tuoda muutamia tuotteita myyntiin, mutta toistaiseksi luova työ on niiden osalta vielä vaiheessa.

Alla on linkki sivuilleni. Kurkatkaa ja kertokaa mitä tykkäätte. :)
26.11.2014

Liidun valkoinen
"Kaikki on niin kovin valkoista, jopa koira!" :D Kyllä, meillä on valkoinen pieni koira nimeltä Liitu. Mutta ei, sitä ei hankittu sen vuoksi että se "sopii sisustukseen", ei todellakaan. Mutta en voi väittää, etteikö se helpota arkea, kun koiran karvat on valkoiset, kun koko kotikin on niin vaalea sisustukseltaan. Liitu on meidän sydänkäpynen ja lellikki. Oli onni saada tämä pieni karvakaveri meille puolitoista vuotta sitten kesällä. <3
Valkoinen on kieltämättä lempivärejäni sisustuksessa ja myös vaatetuksessa. Meillä on valkoinen auto, valkoiset puhelimet, valkoiset seinät ja valkoiset verhot. Jopa valkoiset koriste-esineet uusissa hyllyissä, jotka nakuttelimme paikallaan muutama viikkon takaperin makuuhuoneeseen. Onko se nyt niin väärin pitää valkoisesta? :)

24.11.2014

kylpyhuone

Viikonloppuna kuvasin koko kodin siivouksen jälkeen ja muokkailin kuvia tunti tolkulla. Tässä satoa. Jo viides postaus kahden päivän sisään menossa! Whippii! Oikeastihan kuvailin kotia nettisivujani varten, jossa yksi esiteltävistä kohteista tulee olemaan oma koti. Toistaiseksi kun referenssipankki on vielä laskettavissa kahden käsin sormin, on näytettävä osaamistaan kaikin mahdollisin tavoin.
Anyway, tässä esittelyvuorossa meidän kylpyhuone, joka mukailee kodin väriskaalaa. Harmaata, valkoista ja ripaus mustaa. Edellisessä kodissahan meillä oli todella tummaa laattaa , joten jo vaihtelun vuoksi ja käytännönsyistä halusin vuorostaan hyvin vaaleaa laattaa all over. Betoninharmaa lattialaatta ja perus valkoinen killtävä seinälaatta löytyivät perusvalikoimasta ja olivat juuri sitä mitä halusinkin. Tehosteseinän lasimosaiikkilaatta valikoitui puolestaan lisähinnalla. Lasimosaiikin elävä pinta ja kaunis vaalean harmaa sävytys iskivät heti valikoimasta edukseen ja vaikka mietiskelin muitakin vaihtoehtoja, tuntui tämä pieni neliö muotona itselle taaskin omimmalta ja onhan se hyvin ajatonkin.
Sauna on miehen valtakuntaa, ja yhdessä mietimme sinne mukavat ratkaisut. Harmaa paneli seinässä tuo kivasti vaaleat lauteet esille. Kuvassa ei näy kiuasta, mutta se on suurimmaksi osaksi upotettuna lauteisiin ja on siis malliltaan tornikiuas. Kokonaisuudessaan kylpyhuone on hyvinkin toimiva ja siinä on oikein hyvin tilaa kaikkille tarvittaville toiminnoille.

Instagram


Vaikka olen ollut viime kuukaudet vähän hittaanlainen bloggaaja, niin Instagramissa olen vähän noppeempi. Eli teille, jotka ette vielä tienneet, minut löytää aktiivisemmin kuvien parissa Instagramista nimimerkillä annikanousi. Ja jos teillä ei ole tätä ko. sovellusta käytössä puhelimessanne tai padeillänne, voitte myös hakea minut googlesta samalla nimimerkillä. Kätevää! Tämä sovellus on tosiaan ollut minulla käytössä jo pari vuotta, mutta oikeastaan kuluneen vuoden aikana olen alkanut käyttämään sitä aktiivisemmin ja nimenomaan oman kodin kuvaamista varten. Tätä harrastaa monet muutkin bloggaajat ja sempä vuoksi kuvien katselu on tullut huomattavasti helpommaksi tämän sovelluksen myötä.23.11.2014

arkistojen aarteita
Voi näitä aikoja! Aloin katselemaan vanhempia kuvia blogin syövereistä ja alkoi ikävä painaa entiseen kotiin. Ei vaineskaan, ei sinällään ikävä itse asuntoa, mutta kyllä tuonne kotiin mahtui paljon muistoja ja monen monta erilaista sisustusta. Edellisen kodin aikaan jaksoin myös laitella kotia enempi ja olihan postaustahtikin hieman (kröhöm) vilkkaampaa nykyiseen verrattuna. Kuvia katsellessa eniten kaipaan valoa. Se tuntuu olevan jokaisella bloggaajalla ongelmana, kun ei saa kunnon valoisia kuvia kaamosaikaan. Onhan tämä loka-tammikuu sellaista aikaa, jonka voisi oihan suosiolla skipata kalenterista. Neljä kuukautta voisi nukkua vain ja herätä sitten uuden vuoden puolella valoon. Kyllä vain odotan kovasti lumen tuloa ja auringon säteitä pilvien takaa. Kummasti se valo piristää.

työhuone
En ole tainnutkaan esitellä vielä meidän työhuonetta. Tässäpä siis pari kuvaa 9,5 neliön tehohuoneesta, joka toimii meillä vieras-, työ- ja vaatekuivatushuoneena (sekä kaikkien inspiraatiopuuskien tavaranlevitystilana). Hirmusen hankalaa kuvata ilman laajakuvaobjektiivia näitä minimini tiloja. Pitäisi itse upota seinän sisään, niin silloin olisi suht ok etäisyys kuvattavaan kohteeseen. Siellä se ostoslistalla on ollut monta monta vuotta, tuo laajakuvaobjektiivi. Kunhan nämä bisnekset lähtee tästä pyörimään niin sitten ehkä uskallan satsata laitteistoon.

olohuoneesta


Tässäpä muutama kuva meidän olohuoneesta ennen joulustailausta. Tänä vuonna ajattelin tehdä joulun kotiin, vaikkemme joulunpyhiä omassa kotona vietäkään. Monesti joulukoristelu on jäänyt vain jouluvaloihin, mutta tää vuonna on jotenkin intoa laittaa kotia hieman enemmän. Joulustailaus tulee syntymään edullisesti luonnon antimista; kävyistä, oksista, varvuista ja joulukukista. Näiden lisäksi jouluvalot ja muutamia itseaskartelemiani koristeita.

Miltä teillä näyttää jouluna?