9.8.2015

crazy in gold

Tässä teille kunnon kuvapläjäys meidän kesäolohuoneesta, jossa kultaiset somisteet ovat saaneet vallan. Ostin ensimmäiset messinkiset koriste-esineet jo talvella, mutta jotenkin en niitä osannut silloin tuoda parhaille paikoille. Nyt noita kultahippuja on soluttautunut jo useampi alakertaan ja tässä näette ne nyt joka suunnalta kuvattuna. Itse en hurahtanut aikoinaan kuparin värisiin tuotteisiin, sillä ne sopivat paremmin tummahkoon ympärisatöön. Tämä nyt vain oma mielipide. Kulta sopii taas kauniimmin vaalean harmaan ja valkoisen ja vaalean puun rinnalle. Marmori ja kulta yhdistelmä on nyt kyllä kaunein yhdistelmä pitkään aikaan. Niin ja onhan kulta nyt hyvinhyvin trendikäskin. Sekin vielä. ;)

2 kommenttia:

  1. Paljon ihania yksityiskohtia teillä! Kullan kimallus pienissä määrin miellyttää itseänikin tällä hetkellä kovasti. Ja tuo lankakerätaulu, mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anna! :) Lankakerätaulun taisin tilata joskus allposter-sivuilta. Toi on Roy Lichtensteinin teos "Lankakerä". :) Se iski joskus heti ja oli pakko tilata, olenhan tekstiilisuunnittelija. ;)

      Poista