17.8.2015

soft & rough


Makuuhuoneen sisustus olisi tosiaan työn alla seuraavaksi, jahka oikeilta töiltäni ehdin sen kimppuun. Ajatuksena olisi maalata makuuhuoneen peräseinä vaalean utuisella roosan sävyllä. Aika lailla sama sävy kuin tuossa tekemässäni kollaasissa olevat pellava-pussilakanat. Kontrastina pehmeydelle sopisi tekstiileihin sitten hieman raffimpaa tekstuuria ja tummempaa harmaata, ettei menisi liika söpöstelyksi. Nämä sävythän meiltä löytyy jo ennestään makkarista, toisin ne nyt vain hieman eri mittakaavassa sinne uudelleen.

Alkusyksy on siitä ihanaa aikaa, että sisustustrendeissä puhaltaa taas uudet tyylit ja tuotteet. Keräsin tuohon yllä olevaan kollaasiin ihania syysuutuustuotteta Elloksen mallistosta. Sieltä voisi kotiutua meille puoli katalogia, on nimittäin sen verta päheitä tuotteita pullollaan.

15.8.2015

inspiskuvia MH

Kuva 1 klik Kuva 2 klik Kuva 3 klik Kuva 4 klik

Minulla jyllää taas sisustuskuume kotona. Jotain pientä muutosta olisi kiva tehdä. Instagramia seuraavat ovat saattaneetkin nähdä kuvan meidän eteisen seinän muutoksesta. Maalasin siis tummanharmaalla pienen pätkän eteisen seinää. Seuraavana taidan tarttua maalisutiin mahkuuhuoneen kohdalla. Siellä peräseinä (jota en ole koskaan kuvannut) kaipaisi jotain väriä pintaansa ja pähkäilen vaalean roosan ja vaalean harmaan välillä. Myös tuommoinen haalea vedenvihreä houkuttelisi tai miksei jopa ihan mustakin! Toisaalta myös lautaseinä olisi kiva niinkuin tuossa vimeisessä kuvassa. Tai sitten kuviomaalaus seinän ylälaitaan. Tai tapetti. Hmmm. Moni siis kiehtoo, mutta päätös on hankala. Edukkain, helpoin ja nopein ratkaisu lienee yksivärinen maalipinta. Muutenkin makuuhuoneen ilmettä tekisi mieli päivittää vähän rosoisempaan ja rennompaan suuntaan. Ostin jo pellavalakanat alesta, siinä on jo hyvä alku! Tekstiileillä sisustaminen on vaan niin parasta!

9.8.2015

crazy in gold

Tässä teille kunnon kuvapläjäys meidän kesäolohuoneesta, jossa kultaiset somisteet ovat saaneet vallan. Ostin ensimmäiset messinkiset koriste-esineet jo talvella, mutta jotenkin en niitä osannut silloin tuoda parhaille paikoille. Nyt noita kultahippuja on soluttautunut jo useampi alakertaan ja tässä näette ne nyt joka suunnalta kuvattuna. Itse en hurahtanut aikoinaan kuparin värisiin tuotteisiin, sillä ne sopivat paremmin tummahkoon ympärisatöön. Tämä nyt vain oma mielipide. Kulta sopii taas kauniimmin vaalean harmaan ja valkoisen ja vaalean puun rinnalle. Marmori ja kulta yhdistelmä on nyt kyllä kaunein yhdistelmä pitkään aikaan. Niin ja onhan kulta nyt hyvinhyvin trendikäskin. Sekin vielä. ;)

6.8.2015

Kesä terassilla


Heinäkuun alkupuolella kuvasin meidän terassia, mutta kuvat jäivät kameraan ja nyt vasta muistin ne siirtää koneelle. Kiirettä on piisannut, se ei liene uusia asia. Tässä nyt kuitenkin kuvia meidän tämän kesän terassista, joka oli kasvien osalta hyvin kokeilumielinen. Istutin ruukkuihin kaikkea vihreää sekaisin; yrttejä, koristepensaita ja -heinää. Hain vaikutteita Ruotsista, jossa hyvin ennakkoluulottomasti sekoitetaan kukkia ja kasveja ruukkuistutuksiin. Kauniita näistä tuli omasta mielestä ja mikä tuoksu noiden yrttien läheisyydessä onkaan!