8.2.2016

olohuoneen uudistukset
Pitkästä aikaa kuvia meiltä kotoa. Minulla oli pitkään toiveena saada olohuoneen seinälle hyllykkö, johon saisin esille kukkia ja kaapissa lojuvia koriste-esineitä. Ikean String-kopio hylly olisi ollut tähän vallan mainio, mutta sitä ei kuulemma enää valmisteta. Byhyy. No mutta onneksi oli joulu ja joululahjatoiveet.. Sain tilata Finnish design shopista kivalla summalla tuotteita ja vallan helppo valinta oli tilata seinälle String-hyllykkö 30cm leveänä. Kyllä, näitä on joka koti pullollaan ja ne on niin nähty, mutta so what! Tykkään itse sen lookista ja käytännöllisyydestä. Se käy myös tähän kotiin kuin nenä päähän, joten en voisi olla tyytyväisempi.

Toinen uudistus on ollut meillä jo jonkun aikaa; Elloksen musta metallikärry. Tämä toimii sisustuslehtien ja kukkien oivana säilytyspaikkana. Ja saahan siihen myös tehtyä kivoja sommitelmia noista turhakkeista eli koriste-esineistä. Tämä kärry tuo kivaa kontrastia olohuoneen valko-harmaaseen sävymaailmaan. Seuraavana olisikin haaveena uudista sohva, mutta siihen meneekin aikaa.2 kommenttia:

  1. Kivoja hankintoja molemmat ja toi keinutuoli ja matto, ihanat. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin ihana jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. https://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    VastaaPoista