21.12.2016

mitä kuuluu?Heipparallaa! Melkein vuosi hurahtanut ilman blogikirjoituksia. Huh ja anteeksi! Kovasti olen mietiskellyt blogin pistämistä pakettiin ja ö-mappiin, mutta on se vielä tuntunut kovin surulliselta. Blogimaailmakin on aikamoisessa murroksessa, onhan sosiaalinen media kehittynyt taas niin kovaa vauhtia! Itse huomaan, että selaan enää oikeastaan kuvia ja inspiroidun niiden kautta. Sanallinen viestintä alkaa siis jäädä vähän taka-alalle - kuvat puhuvat enemmän. Toisaalta huomaan, että ajatuksia herättävät tekstit edeelleen kiinnostavat, mutta turhanpäivänen liibalaaba höpötys ei enää jaksa napata. Tekstin on herätettävä ajatuksia ja tunteitakin. Se ei olekaan aina niin helppoa.

Jätän nyt kuitenkin vielä pienen mahdollisuuden uudelleen innostumiselle. Elämässä on nimittäin tapahtumassa suuria muutoksia, joten ehkä kirjoittelen ja kuvailen niistä lisää myös tänne, kun aikaa on kohta kotonaolemiseen enemmän. Blogin sisältö tosin menisi hieman uusiksi, joten täytyy miettiä kuinka saisin muokattua tämän saitin tulevaisuuden aiheille sopivammaksi. Meille nimittäin syntyy kauan odotettu vauva maaliskuussa, joten ajatukset ovat olleet hieman toisaalla viimeiset kuukaudet. :) Toki näitä sisustusjuttuja on päässyt taas kotona miettimään uudelleen. Lastenhuone on paraikaa muutoksen alla ja siitä on tulossa ihana. <3 Myös alakerta on kokenut muutoksia. Työpiste siirtyi nimittäin alakertaan portaiden alle. Tässä on oikein mukava soppi tehdä koneella hommia. Vähäiseksi nämä koneella istumiset ovat kyllä jääneet, sillä olen pistänyt oman yrityksen nyt "jäähypenkille", jotta vauveli saisi mahdollisimman stressittömän alun tuolla pikku yksiössään. Yritys siis herää henkiin, kunhan innostus ja aika sen sallivat. Nyt olen päättänyt nauttia äitiyslomasta ainakin vuoden verran, joten katsellaan mitä ideoita on taas kehkeytynyt vuonna 2018.

Sisustusmuutoksia olen myös tehnyt sohvaseinälle, josta olettekin saattaneet nähdä kuvia Instagramin puolella. Pitkään kaavailemani taulukollaasiseinä syntyi jo kesällä ja sohvapöydät uusittiin pientä tulokasta ajatellen kuukausi takaperin. Nyt ei ole terävia kulmia ja liian matalia tasoja. Edelleen kyllä halajan Adean Band sohvapöytäryhmää, mutta ehkä sen ehtii ostaa joskus tulevaisuudessa. Tämä kopio pöytäryhmä Ellokselta on tähän hetkeen budjetti- ja järkiratkaisu. Eikä se nyt hullummalta näytä, vaikka omaan silmään tuohon tilaan olisi sopinut kantikas pöytä paremmin.

Joulukin tulla jolkottaa ihan nurkan takana. Oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa teille kaikille, jotka vielä olette matkassa mukana pysyneet hiljaisuudesta huolimatta! Uusi vuosi ja uudet kujeet. ;)

6 kommenttia:

 1. Kiva kun kirjoitit kuulumisia!Minulla on sama matto ja maton reunat siis pitkät sivureunat aaltoilee ikävästi. Onko sinulla maton kanssa samaa ongelmaa? Huomaan myös, että mattosi ei ole sohvan jalkojen alla. Sitähän painotetaan nykyään, jotta maton reunan oltava jalkojen alla, mutta pitääkö? Mitä olet asiasta yleisesti mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa meidänkin matossa reunat hieman aaltoilevat, mutta se on käsintehdyn maton luonteeseen hyvinkin kuuluvaa. En ole asiasta pahemmin häiriintynyt. Minun mielestäni maton ei tarvitse olla sohvan jalkojen alla. Miksi pitäisi? Kuka näitä sääntöjä laatii..? Jos jokin asia toimii käytännössä toisin, suosittelen tekemään niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. :) Meillä matto pysyy siis hyvin paikoillaan keskellä lattiaa. Ja voihan maton alle laittaa aina liukuesteitä, jos meinaa karata.

   Poista
 2. Mikä tuo hylly sohvan takana on? Lisää kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on DIY-kehitelmä, eli Ikeasta kaksi 20x80 cm hyllylevyä, joihin on kiinnitetty 6 tolppajalkaa rautakaupasta. Hintaa tälle tuli ekä noin 40€ kaikkinensa. En halunnut uuteen kotiin alkaa poraamaan heti reikiä seinään, niin teimme tämmöisen ratkaisun. :)

   Poista
 3. Oi ihanaa ja onnea valtavasti odotukseen! <3 Vähän aavistelinkin tällaisia uutisia, kun viimeksi sinua näin, olit jotenkin niin onnellisen oloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :) <3 kyllä tämä on kaikinpuolin ollut hyvin onnelista aikaa pitkän odottelun jälkeen. :))

   Poista