8.2.2016

olohuoneen uudistukset
Pitkästä aikaa kuvia meiltä kotoa. Minulla oli pitkään toiveena saada olohuoneen seinälle hyllykkö, johon saisin esille kukkia ja kaapissa lojuvia koriste-esineitä. Ikean String-kopio hylly olisi ollut tähän vallan mainio, mutta sitä ei kuulemma enää valmisteta. Byhyy. No mutta onneksi oli joulu ja joululahjatoiveet.. Sain tilata Finnish design shopista kivalla summalla tuotteita ja vallan helppo valinta oli tilata seinälle String-hyllykkö 30cm leveänä. Kyllä, näitä on joka koti pullollaan ja ne on niin nähty, mutta so what! Tykkään itse sen lookista ja käytännöllisyydestä. Se käy myös tähän kotiin kuin nenä päähän, joten en voisi olla tyytyväisempi.

Toinen uudistus on ollut meillä jo jonkun aikaa; Elloksen musta metallikärry. Tämä toimii sisustuslehtien ja kukkien oivana säilytyspaikkana. Ja saahan siihen myös tehtyä kivoja sommitelmia noista turhakkeista eli koriste-esineistä. Tämä kärry tuo kivaa kontrastia olohuoneen valko-harmaaseen sävymaailmaan. Seuraavana olisikin haaveena uudista sohva, mutta siihen meneekin aikaa.5.2.2016

sohvamietteitä


Tämä ei nyt ole millään ajankohtaista, mutta haaveillahan saa eikös? Ostettiin nimittäin edelliseen asuntoon uusi sohva reilu neljä vuotta sitten ja se on ollut oikein bueno kaikin puolin. Haaveena olisi saada olohuoneeseen hieman väriä tummemman sohvan avulla..noh siitähän se ajatus sitten lähti. Katsellaampa uusia sohvia. Kotimainen Como-sohva on ollut jo vuosia haaveena sen kauniin muotokielen ja käytännöllisyyden vuoksi (pestävät päälliset kauttaaltaan). Sisustusblogeissa paljon näkynyt Adean Band-sohva on myös kaunis, mutta meidän olohuoneeseen käsinojat ovat ehkä turhan massiiviset. Keräsin kollaasiin muutamia sohva-suosikkejani, mutta edelleen Como vie voiton. HTCollectionin sohvavalikoima on muutenkin omaa silmää miellyttävä, ja heidän sohvistaan voisin kotiuttaa meille useammankin. Noh tämä sohva-asia nyt jäänee mietintämyssyyn toistaiseksi.