21.12.2016

mitä kuuluu?Heipparallaa! Melkein vuosi hurahtanut ilman blogikirjoituksia. Huh ja anteeksi! Kovasti olen mietiskellyt blogin pistämistä pakettiin ja ö-mappiin, mutta on se vielä tuntunut kovin surulliselta. Blogimaailmakin on aikamoisessa murroksessa, onhan sosiaalinen media kehittynyt taas niin kovaa vauhtia! Itse huomaan, että selaan enää oikeastaan kuvia ja inspiroidun niiden kautta. Sanallinen viestintä alkaa siis jäädä vähän taka-alalle - kuvat puhuvat enemmän. Toisaalta huomaan, että ajatuksia herättävät tekstit edeelleen kiinnostavat, mutta turhanpäivänen liibalaaba höpötys ei enää jaksa napata. Tekstin on herätettävä ajatuksia ja tunteitakin. Se ei olekaan aina niin helppoa.

Jätän nyt kuitenkin vielä pienen mahdollisuuden uudelleen innostumiselle. Elämässä on nimittäin tapahtumassa suuria muutoksia, joten ehkä kirjoittelen ja kuvailen niistä lisää myös tänne, kun aikaa on kohta kotonaolemiseen enemmän. Blogin sisältö tosin menisi hieman uusiksi, joten täytyy miettiä kuinka saisin muokattua tämän saitin tulevaisuuden aiheille sopivammaksi. Meille nimittäin syntyy kauan odotettu vauva maaliskuussa, joten ajatukset ovat olleet hieman toisaalla viimeiset kuukaudet. :) Toki näitä sisustusjuttuja on päässyt taas kotona miettimään uudelleen. Lastenhuone on paraikaa muutoksen alla ja siitä on tulossa ihana. <3 Myös alakerta on kokenut muutoksia. Työpiste siirtyi nimittäin alakertaan portaiden alle. Tässä on oikein mukava soppi tehdä koneella hommia. Vähäiseksi nämä koneella istumiset ovat kyllä jääneet, sillä olen pistänyt oman yrityksen nyt "jäähypenkille", jotta vauveli saisi mahdollisimman stressittömän alun tuolla pikku yksiössään. Yritys siis herää henkiin, kunhan innostus ja aika sen sallivat. Nyt olen päättänyt nauttia äitiyslomasta ainakin vuoden verran, joten katsellaan mitä ideoita on taas kehkeytynyt vuonna 2018.

Sisustusmuutoksia olen myös tehnyt sohvaseinälle, josta olettekin saattaneet nähdä kuvia Instagramin puolella. Pitkään kaavailemani taulukollaasiseinä syntyi jo kesällä ja sohvapöydät uusittiin pientä tulokasta ajatellen kuukausi takaperin. Nyt ei ole terävia kulmia ja liian matalia tasoja. Edelleen kyllä halajan Adean Band sohvapöytäryhmää, mutta ehkä sen ehtii ostaa joskus tulevaisuudessa. Tämä kopio pöytäryhmä Ellokselta on tähän hetkeen budjetti- ja järkiratkaisu. Eikä se nyt hullummalta näytä, vaikka omaan silmään tuohon tilaan olisi sopinut kantikas pöytä paremmin.

Joulukin tulla jolkottaa ihan nurkan takana. Oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa teille kaikille, jotka vielä olette matkassa mukana pysyneet hiljaisuudesta huolimatta! Uusi vuosi ja uudet kujeet. ;)