8.1.2017

muutama idea makuuhuoneeseenJos jotain jäin kuitenkin vielä kaipaamaan uudistuneeseen makuuhuoneeseen, on se valaistus ja muutama uusi tektiili. Kovasti tekisi mieli maalata tuo päätyseinäkin uusiksi, jollakin vaaleammalla pellavanharmaalla sävyllä, mutta toistaiseksi nämä muut muutokset saavat riittää. On tuo keskiharmaa ihan hyvä pohja, siihen käy melkeimpä ihan kaikki.

Makuuhuoneen valaistus on ollut retuperällä muutosta saakka (josta on yli 2,5 vuotta aikaa), joten kattovalaisin olisi ihan oikeasti tarpeen. Tällä hetkellä meillä on tuossa 15 neliön huoneessa ainoastaan yksi kattolamppu, joka sekin on ollut vain väliaikaratkaisu. Kovasti haaveilen kankaisesta valaisimesta sängyn yläpuolelle. En ole täysin vielä löytänyt sitä juuri oikeanlaista, mutta tuo Himlan valaisin Elloksella on aika lähelle sitä mitä haen. Kovasti tekisi myös vaihtaa yöpöydän valaisimet seinälle kiinnitettäviin. Noista Pien-lampuista olen tykännyt alusta saakka.

Tekstiileihin toivoisin muutaman tumman lisäyksen, jotta kokonaisuus saisi vähän kontrastia. Struktuurit kiinnostavat nyt kuoseja enemmän, joten yksi hyvä vaihtoehto olisi tuo Pentikin Winston torkkupeitto. Tyynyjä on jo aivan liikaa, mutta tuo tummansininen kahdeksan euron tyynynpäällinen ei paljoa kirpaisisi.

Katsotaan toteutuuko näistä hankinnoista mikään tai jos toteutuu niin millä aikataululla. Nyt tärkeimpänä on kaikki vauvaan liittyvä, joten säästellä täytyy, että muut sisustushaaveet toteutuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti