16.1.2017

Pienelle pieni huone


Kurkataanpas vauvan huoneeseen. Tämä vajaa 10 neliön huone alkaa olla aika lailla valmis muutamia pikkujuttuja lukuunottamatta. Saimme viikonloppuna koottua pinnasängyn, joka oli viimeinen isompi hankinta vauvalle. Kaikki tarvittavat alkavat nyt siis olla kasassa, ja kylläpä hankittavaa onkin ollut. Moni vannoo kierrätyksen nimeen - mikä on äärimmäisen fiksua ja kukkarolle miellyttävämpi vaihtoehto- , mutta me päätettiin hankkia kaikki uutena. Yritin etsiskellä tori.fi-sivuilta muunmuassa pinnasänkyä, vanhaa lipastoa, keinutuolia jne, mutta sopivia ei vaan osunut kohdalle. Tarkka näkemys siitä mitä haluan ei varmaankaan helpottanut asiaa ja esimerkiksi pinnasängyssä täytyi olla tietyt ominaisuudet, jotta se toimisi meidän arjessa parhaiten. Pinnis tulee siis siirtymään vauvan synnyttyä meidän makuuhuoneeseen sängyn viereen sivuvaunuksi. Lastenhuoneena tämä tila tulee siis varsinaisesti palvelemaan käyttäjäänsä aikaisintaan puolen vuoden iässä, jolloin pinnasängyn siirtoa voisi harkita tähän kohtaan mihin se on nyt asetettu.

Vauvan huoneen sisustus mukailee muun asunnon lookkia musta-valko-harmaalla värityksellään. Väriä tuovat sitten aikanaan lelut. Olen ehkä tylsä sisustaja, mutta tämä väritys tuntuu vuodesta toiseen edelleen omimmalta, vaikka olisihan tämän tilan suhteen voinut revitellä väreillä vaikka kuinka. Toki tuohon pohjaan on helppo lisätä sitten värejä, jos mieli muuttuu. Ja onhan huoneessa nyt yksi pieni väripilkku: Viljaminpuodin ihana panda-juliste. Näistä kaikista voitte varmaan jo päätellä Beebiksen sukupuolen. Poikahan sieltä on meille tulollansa, vaikka kyllähän tämä neutraali väritys kävisi yhtä hyvin tytöllekin. Jotenkin vain tuntuu, että tyttö-vauvan kohdalla olisin ehkä revitellyt enemmän yhdellä lempiväreistäni eli vaaleanpunaisella.

Seuraavana pesänrakennusvietti siirtynee kaappien siivoukseen ja tavaran karsimiseen. Sitten vain odotellaan Beebistä saapuvaksi. <3

2 kommenttia:

  1. Ihana huone ❤ Onko seinähylly mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuutilulla-nettikaupasta on tuo hylly tilattu. Olikohan 89€.

      Poista