22.1.2017

yön sininen
Muutama pieni uudistus olohuoneen puolelta. Tilasin joku aika sitten tummansiniset pellava-tyynynpäälliset ja kokeilin niitä olohuoneeseen ajatuksella "ei nämä tänne taida kuitenkaan sopia..". Kuinkas sitten kävikään. Siellä ne nyt ovat hyvin sulautuneena kokonaisuuteen. Tai ainakin minusta sopivat hyvin ja tuovat kivasti uutta ilmettä pitkään jatkuneeseen musta-valko-harmaaseen lookkiin.

Joskus vannoin, ettei meille koskaan tule sinistä tai limenvihreää mihinkään. Kas kummaa se mieli muuttuu, ainakin tuon sinisen suhteen. Tosin joskus 90-luvulla värien käyttö sisustuksessa on ollut ehkä hieman runsaampaa: sohvat, matot, tapetit - koko helahoito on ollut sävysävyyn sinistä. Tai näin oli ainakin meillä koti-kotona.

Yksinkertainen look ja yksivärisyys ovat tämän hetken trendejä, joten kovasti olisin kaivannut yönsinisten tyynyjen seuraksi yksivärisiä tyynyjä. Tavaroiden karsiminen on nyt Konmarin myötä kovassa nousussa ja sen myötä jopa hieman minimalistinen tyyli houkuttaa. Itsellä tämä karsiminen on kyllä kutkutellut ilman Konmarinkin lukemista, mutta toteuttaminen on vielä vaiheessa. Pitäisi karsia tavaraa ihan urakalla ja laittaa kirppispöytää. Voin nimittäin kertoa, että kaappien kätkäistö löytyy sisustustekstiilejä ja koriste-esineitä jos jonkinmoisia.

Sohvan uudistus on ollut varmaan toista vuotta mielessä, mutta kuten arvata saattaa, ei tuommoiseen isomman summan satsaukseen ole ollut nyt varaa - vauvanvaunut hankittiin lähestulkoot haaveilemani sohvan hinnalla. Säästeltävä siis on, vuosi jos toinenkin. Voisin kyllä tehdä haavekollaasia tuotteista, jotka olisivat nyt mieleen.

Jos teillä on postaustoiveita, niin ehdotelkaa ihmeessä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti